9/3/10

ja ongi nädalavahetus...jeiii:)

Tsauki!
Oleme kaks päeva koolis käinud ja täiega hea meel on, et käes on nädalavahetus:)
Mõlemal päeval on olnud aine pealkirjaga creative businessmanship. Analüüsime siin moefirmade DNA-d, räägime moefirmade turundusstrateegiatest, äriplaanidest, kollektsioonide koostamise põhimõtetest ja tootmisprotsessidest ja kõigest muust sellisest...Loengutes analüüsime selliseid brände nagu Hugo Boss, H&M, Zara, Adidas....Kõige lahedam ongi, et saame siin tõeliselt ettekujutuse rahvusvahelisest moemaailmast.

Kõik selle aine loengud algavad muusikavideo vaatamisega;) Päriselt! Eile alustasime David Bowiega, täna äratas meid Elvise  "Jail house rock" :)

Järgmisel nädalal on meil loengud esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel, pikad päevad hommikust õhtuni. Esmaspäeval hakkab ka rootsi keele kursus..nii et Talar ni svenska?

Aga nüüd on nädalavahetus...täna õhtul toimub poolparty:) ja pühapäevaks on planeeritud loomaia külastus...

Pildid sellest nädalast:

Teisipäeval oli barbeque and swimming and "Bränboll" (see on üks siinne kohalik pallimäng...midagi võrkpalli sarnast) koos rootsi tudengitega. Ujumisest ei tulnud midagi välja, sest ilma jopeta oli üpris jahe olla...grillimiseni me ka ei jõudnud, sest millegipärast olid söed jahtunud.... aga muidu oli super olemine:)




Loengute vahepeal käisime niisama linnapeal pildistamas ja poseerimas:) .... 


....Ja jänest kallistamas:)

Ühel õhtul pubi tuuril!
Kõik pubid pannakse siin kella ühe-kahe ajal kinni. Pidu läbi ja koju magama! Peod algavad seetõttu meie mõistes ka väga vara-..no nii kuue-seitsme ajal õhtul ja lõpevad samuti umbes ühe- kahe ajal. Müstika! 

1 comment:

  1. tundub, et teil on seal äge:) Tervitused teile sinna ja olge mõnnad:)

    ReplyDelete