10/3/10

lugu sellest, kuidas plaanidest ei tule kunagi midagi välja...

..sest parimad asjad juhtuvad siis, kui sa seda kõige vähem ootad. Ja nimekirjade tegemisest ei ole ka kunagi mingit kasu!

Kõik sai alguse ühest bussipeatusest...
Õues on kindlasti paar miinuskraadi aga sellest me ei hooli, sest ees on ootamas üks uskumatult tore päev:) Meid on kokku viis neiut- Elena, Judith, Karoliina, Meelika ja mina ning plaanis on veeta terve päev Göteborgis....põhiliselt shopates:)

Ootame varahommikul bussi, mis viiks meid Göteborgi....
  














Hommikukohvi kõrvale uurime linnakaarti ning otsime parimate poodide aadresse. Göteborg on Rootsi suuruselt teine linn (minu kodulinnakesest tunniajase bussisõidu kaugusel). Oma väljanägemise ning õhustikuga meenutab veidike Stockholmi. Lõputult palju poode, kõikvõimalikke erinevaid söögi-joogikohti, klubisid, muuseume...jne jne. Tõeline suurlinn. Aga selline põhjamaise olemisega suurlinn.


Tegemist on rõivakauplusega. Aga kuidas Sa hääldad seda nime???







Lõunasöögi aeg:)
Rootsis on maailma parimad kaneelirullid. Suus sulavad, rohke kaneeliga ja külma piimaga...yammmiiiii
Pildil olev taldrik on tavaline praetaldrik ning kaneelirull sellel on pea täpselt sama suur...ühest hiiglaslikust kaneelirullist piisab, et kõht saaks väga väga täis.
Leia pildilt kaks kummitust!!! ;)

Kõhud täis ja hea olla:) Terve selle päeva jooksul olime kõik koos ainult tulles, minnes ja lõunat süües. Plaanist käia koos mööda poode ning uudistada linna ei tulnud miskit välja. Samuti ei tulnud miskit välja minu plaanist leida endale talveks midagi selga...lugematute poodide laias kaubavalikus ei leidunud mulle ei saapaid, ei mantlit...kui sa lähed kindla kavatsusega poodi midagi ostma, siis võid kindel olla, et sa sealt ei leia soovitut...Ilmselt istun nüüd kodus, siis kui ilm külmaks läheb:)

Pärast lõunat läksid meie teed jällegi erinevates suundades ning üks kolmene seltskond otsustas minna pisikesele paadireisile Göteborgi saartele...



Unistus meie ühisest suvekodust ühel neist saarekestest...siis kui üks meist on billionaire ;)




Ei tea, kas see tuli nüüd unepuudusest või täiskuust või....aga kõhud kõveras ja pisarad silmis naerda sai öösel Göteborgi bussijaamas bussi oodates ja koju tagasi sõites vist kõige rohkem:) Striped ghosts and pink ponies with buttons...to have a conversation you just need 3 letters from each word...and everything is perfect!!!
Koju tagasi jõudsime keset ööd....
Sammulugeja ekraanil oli korralik number 16 236 :) Kotis olid uued ilusad asjad (või noh vähemalt kõigil teistel olid, peale minu:) Fotokas oli palju pilte ja pilte vaadates on palju toredaid mälestusi:)

No comments:

Post a Comment