9/8/10

tervitused ressursikatele! :)

Ja eriti Terjele! Meil siin on väga põnev lugeda, millega te seal tegelete:)

Meie äratuskell helises täna hommikul 7.15. Uni oli magus ja kange tahtmine oli edasi magada, aga üles me saime, ja kooli jõudsime.
Esimene loeng algas kell 9.00 ja selleks oli creative businessmanship. See on see tund, mida alustame muusikavideoga ja tänaseks looks oli "Moon River" filmist "Breakfast at Tiffanys".
Creative businessmanship on kohutavalt põnev aine, mida tegelikult kuulavad siin koolis eelkõige magistri tudengid. Meie kaks oleme suhteliselt ainukesed, kelle jaoks on tegemist üpris tundmatu uue teemaga...aga me oleme tublid ja õpime kogu selle materjali inglise keeles selgeks. Kui kõik hästi läheb!:)
Niisiis... täna saime kõige muu hulgas teada, millega peab tegelema rõivafirmas töötav sisseostja ning milline näeb välja terve aasta kollektsioonide planeerimise kalender. Õppisime CMT ja Fullprice model`i plusse ja miinuseid ning arutlesime selle üle, kas ettevõttel on kasulikum omada ise tehast või tootmisteenust sisseosta...
See aine sai läbi kell 15.30! :)

Kell 16.30 hakkas peamajas rootsi keele tund. Eelmisel korral õppisime ära tähestiku ja numbrid:) Selgeks said ka tervitused-tutvustused ja muu selline. Täna oli grammatika kord.
Põnev on inglise keeles õppida rootsi keelt, ise mõeldes samal ajal eesti keeles ning kuulates naabrit, kes üritab sulle midagi seletada saksa keeles:)

Tänane koolipäev sai lõpu kell 19.30.
Ja kui ma selle postituse kirjutamise lõpetan, on käes uneaeg! :)
Täna oli pikk päev!

1 comment:

  1. aitäääh tervituste eest:) ma juba nii igatsen teid, klass on kohe tühi kui teid pole:( Kallid-musid teile sinna.

    ReplyDelete