9/12/10

mmm...pidu pidu pidu:)

Tsau tsau!

Niisiis...lühike ülevaade meie viimaste päevade tegemistest. Eelkõige pidudest seekord:)

Neljapäeval käisime kõigepealt welcome dinneril. See oli student buddy`de korraldatud viimane üritus meie sotsiaalses kalendris. Introduction week sai sellega oma ametliku lõpu. Õhtu oli täitsa nauditav. Palju head süüa ja järjekordsed tutvused uute inimestega= väga kena olemine. Pärast restorani suundusime edasi ühikasse ühe hispaania kuti sünnipäevapeole:)

Reede õhtuks oli meil kindel plaan minna klubisse tantsima. Valisime siis välja ühe klubi, mitte eriti suurest valikuvõimaluste hulgast muide. Kohale jõudes selgus, et seal esinevad täna paar rockbändi. No okei siis. Lähme rokime!
Pärast esimese bändi esimesi lugusid jagunes seltskond kaheks- osad meist jäid "rokkima" tantsupõrandale...ülejäänud leidsid teisel korrusel vaiksema nurga, kus juttu rääkida....tantsimisest ei tulnud midagi välja sellel õhtul.
Teisena lavale tulnud bändi liikmed olid mingil põhjusel kaetud punase värviga, mis pidi olema vist nagu veri või midagi sellist...laulmisega ei olnud kellelgi midagi pistmist ja väljanägemine ei olnud vaatamistväärt...tulemus- rockbände me siin linnas enam kuulama ei lähe.

Laupäeval suundusime teisele katsele. Seekord klubisse nimega X & Y. See on selle linnakese vaieldamatult kõige lahedam klubi. Ja meil oli super lahe õhtu:) Muusika oli super ja inimesed olid ilusad:) ja kõigil oli hea tuju ja lõpuks ometi sai tantsida! :) Midagi rohkemat sellel hetkel vaja polnudki.
Klubid avatakse siin muide kell 10.00 ja suletakse 2.00.
Ja pühapäeval käisime ühel soome neiul külas. Uudistamas, kus/kuidas teised tudengid elavad ja niisama maailma asju arutamas...

Homme hommikul vara alustame rootsi keelega...nii et tänaseks kõik!

No comments:

Post a Comment